top of page
_ZAZ9686 copy.jpg

Ioana Grigore

Business Advisor

Sunt un leader senior cu peste 15 ani de experienta in industrii si modele de business diverse (de la B2C la B2B, de la retail la e-commerce, institutii financiare la classifieds), aflate in etape diferite de evolutie (de la business-uri mature la start-up-uri), experienta in special pe domeniile operatiuni, comercial si marketing.

Am condus echipe de peste 1.700 angajati si am generat cresteri ale afacerilor cu peste 30 mil. eur cifra de afaceri lunara. Am condus transformari digitale prin initiere si implementare de proiecte, optimizare de procese de business si consolidare de capabilitati. In 2021 am adaugat portofoliului meu de certificari o certificare in coaching, si anume Professional Certified Coach din cadrul International Coach Academy din Australia (atestata ICF).

Am lucrat cu antreprenori peste 10 ani, scaland startup-uri mici si conducand diverse initiative in companii mari. 

Stiu provocarile fiecarui antreprenor si stiu cat de greu este sa ai realizari intr-o lume cu o competitie atat de acerba si dinamica, caci azi sunt si eu antreprenor.

Si tocmai ca am vazut toate perspectivele, cred ca nu exista consultant care sa stie mai bine businessul clientului decat clientul insusi si ca nu exista consultant care poate sa faca minuni fara sprijinul si implicarea clientului. 

Jobul meu este sa creez acea legatura intre viziunea clientului si executia echipei prin serviciile de consultanta, si sa fiu un sprijin pentru acesta pe parcursul cresterii businessului prin sesiuni de mentoring si coaching.

Screenshot 2022-01-15 at 08.03.13.png

Sunt Professional Coach acreditat ICF

Dupa mai mult de 2 ani de studiu la International Coach Academy din Australia si sute de ore de coaching, am obtinut acreditarea ICF pentru Professional Coaching. 

De atunci am lucrat cu zeci de antreprenori si soloprenori pentru a-i ajuta in business, dar si in viata personala.

Ce face un business advisor si de ce sa lucrezi cu unul?

Un consilier de business este un strateg care lucreaza cu tine si echipa ta pentru a face planning-ul, tacticile de marketing si vanzari si alte strategii. Consilierul de business reprezinta o extensie a proprietarului afacerii, oferindu-si expertiza in diverse arii strategice si puncte nevralgice, in functie de nevoile de business.

Principalele avantaje atunci cand lucrezi cu un consilier de business ca si mine sunt: 

  • expertiza - cuprinde toate cunostintele si abilitatile mele, precum si networking-ul si influenta pe care o am in piata de business din Romania. Pentru ca lucrez cu diversi antreprenori din industrii variate, am o cunoastere mult mai larga si profunda decat a unui angajat a trendurilor din piata, a provocarilor unei industrii, precum si a tendintelor din tehnologii si procese de business.  De asemenea, sunt diverse etape pe care eu deja le-am bifat, am facut greselile din care mi-am tras invatamintele, ceea ce inseamna ca lucrand cu mine te va ajuta sa scurtcircuitezi traseul avand acces direct la informatie si bune practici.

  • eficienta de costuri - lucrand cu mine vei plati doar serviciile de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie de ele. Acest lucru poate genera economii substantiale versus costurile angajarii unui om in echipa, cu acelasi nivel de expertiza si atributii similare. De asemenea, pe masura ce colaborarea noastra devine o relatie pe termen lung, voi ajunge sa cunosc afacerea in detaliu ceea ce inseamna ca si eficienta mea va creste exponential.

  • economisire de timp - asa cum spuneam, un consilier de business stie deja bunele practici si cele mai bune abordari in diverse situatii. Un consilier de business bun stie ce functioneaza si ce nu, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa reinventezi roata sau sa pierzi timp pretios in actiuni de trial & error.

  • obiectivitate - daca e ceva ce toata lumea spune despre mine este acela ca sunt o persoana obiectiva, mereu cu capul pe umeri. Desi pentru mine este extrem de dificil, mereu pastrez distanta fata de provocarile unui business. Astfel pot identifica usor oportunitatile si pot adresa provocarile. 

  • personalizare - eu nu ofer o solutie "one-size-fits-all", ci eu lucrez pe fiecare proiect in parte si ofer solutii specifice fiecaruia.

bottom of page